Bestill elektriker
Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg snarest.
Behov for umiddelbar hjelp? Ring vår vakttelefon: 97 04 00 33
Strømkrise?
97 04 00 33
24-timers vakktelefon ved behov for umiddelbar hjelp
Smart belysning
Kontrollere hjemmets lys rett fra mobilen eller nettbrettet.
Fremtiden er allerede her!

Ved siden av å være svært praktisk er det en rekke fordeler med å velge en smarthus-løsning. Den sikrer blant annet regulering av og kontroll over det elektriske forbruket i hjemmet, noe som hjelper både miljøet og lommeboken.
Enkelt eller komplisert
Smarthus kan være alt fra én smart lyspære, til helautomatisering av hele hjemmet. Det er en jungel av produkter og leverandører av smarthjem-løsninger, så vi har samlet det vi mener fungerer best for de fleste, etter å ha testet det mye av det som finnes der ute
Fleksibelt
Med de riktige komponentene kan du ha produkter fra flere forskjellige systemer og produsenter. Men det er noe som ikke fungere om hverandre, og det skal være elektrikere ha oversikt over og komme med de riktige anbefalingene til det kundene ønsker.
Trenger ikke lære seg noe nytt
Smarthus trenger ikke å innebære at man ikke har knapper, eller at man må ha strøm på mobilen for å styre lysene. Det kan være at alle komponentene er trådløst tilkoblet hverandre, slik at man kan styre samme rom fra flere brytere, uten å måtte legge nye kabler.

Relaterte produkter

Alle
xComfort
Plejd
Kontakt oss
Ta kontakt i dag for mer informasjon om hvordan ditt hjem kan bli smartere.
Navn
E-post
Telefonnummer
Adresse
Melding
Informasjonen behandles i henhold til vår personvernerklæring.