post@grstrom.no Man - fre 8 - 16

Visste du at de første bilene som ble produsert var elbiler? En gang mellom 1832 og 1839 ble verdens første elbil oppfunnet og masseproduksjon ble igangsatt noen tiår senere. Beklageligvis ble elbilen utkonkurrert av bensindrevne biler, men den er nå på full anmarsj igjen. Mye av suksessen i dag er tilknyttet batteriets kapasitet og dets lademulighet.

 

Som eier av elbil er det helt essensielt å ha tilgang til strøm. Uten strøm får du lite utbytte av elbilen, og det beste er å ha eget ladeuttak i hjemmet. For mange er dette en utfordring ettersom lading av elbilen kan skade det elektriske anlegget. Kapasiteten på hovedsikringen i boligen kan også være et problem. Bruken av riktige ladere og vern er derfor viktige elementer for å forebygge skade og brann.

 

Grønn Strøm leverer løsningene du trenger for å sikre en trygg lading av din elbil. Vi hjelper deg med sikker installasjon av ladeuttak og tilbyr produkter som imøtekommer lovpålagte krav og behov du måtte ha som kunde. Sammen finner vi en rask og økonomisk løsning.

Våre tjenester

Grønn Strøm AS

Sandakerveien 24C Postboks 44 Torshov Telefon: 97 04 00 33 E-post: post@grstrom.no